VIVIDH JILLA NI PRIMARY SCHOOL MATE NU VARSH 2022-23 NU RAJA LIST.
VIVIDH JILLA NI PRIMARY SCHOOL MATE NU VARSH 2022-23 NU RAJA LIST.
Primary School Holiday List Year 2022-23 Of Various District Primary School.
The Gujarat Smart Education App helps the students to secure more marks who are studying in SSC and 11 & 12 Science & Commerce Stream in GSEB. This gseb app covers both English and Gujarati Medium GSEB Students along with GSEB Results. In this App we have tried to give students to improve their educational knowledge. By using this App, Students can improve their educational knowledge and secure more marks in their final examinations.
Currently this App provides MCQs of textbook, MCQs of previous year question paper and MCQs of extra practice and all the subject details of Standard 10 i.e. Maths, Science,Social
1.Vadodara
વડોદરા જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં.
2.Tapi
તાપી જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં.
3.Sabarkantha
સાબરકાંઠા જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં.
4.Porbandar
પોરબંદર જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં.
5.Patan
પાટણ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં.
6.Narmada
નર્મદા જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં.
7.Jamnagar
જામનગર જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં.
8.Gandhinagar
ગાંધીનગર જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં.
9.Devbhumi Dwarka
દેવભૂમિ દ્વારકા જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં.
10.Dang
ડાંગ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
11.Chhota Udepur
છોટા ઉદેપુર જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
12.Anand
આણંદ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
13.Ahemdabad
અમદાવાદ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
14.Navsari
નવસારી જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
15.Rajkot
રાજકોટ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
16.Mahesana
મહેસાણા જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
17.Valsad
વલસાડ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
18.Kutch
કચ્છ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
19.Surendranagar
સુરેન્દ્રનગર જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
20.Amreli
અમરેલી જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
21.Junagadh
જુનાગઢ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
22.Gir Somnath
ગીર સોમનાથ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
23.Morbi
મોરબી જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
24.Panchmahal
પંચમહાલ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
25.Botad
બોટાદ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
26.Dahod
દાહોદ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
27.Mahisagar
મહીસાગર જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
28.Surat
સુરત જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
29.Banaskantha
બનાસકાંઠા જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
In this gseb app, for more practice for students, we are adding questions on regular basis. So the student can study maximum questions answers.
The GSEB APP have two modes...
1) Learn Mode : In this mode students can do practice of different subjects as per their requirement
અરવલ્લી જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
31.Bharuch
ભરૂચ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
32.Kheda
ખેડા જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં.
33.Bhavnagar
ભાવનગર જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
2) Exam Mode : In Exam Mode the students can select Number of Questions for the GSEB ALL MCQ Question Bank and can do exam practice.
At the end of practice student can get the summary also. They can update their knowledge by getting the current answers of their wrong answers.
Overall the “Gujarat Smart Education” is a great app for the GSEB Students who wants to secure maximum marks in their examinations for Gujarat Education Board.
No comments:
Post a Comment